I denne uge har jeg ud over panna-cotta arbejdet med mousser og glazer i arbejdet med en ny kageopskrift.
Det har været overraskende let at arbejde med begge ting, og det er helt sikkert noget jeg har mod på at gøre igen.
I denne omgang lavede jeg grundglazen selv af chokolade, glukosesirup og sukker, men brugte mirrorglaze med guldstøv på toppen som spindelvævseffekt. Man kan formentligt bruge hjemmelavede glazer til begge dele, men det har jeg endnu ikke afprøvet. Det må komme på min to do liste ;)
I mit første forsøg på en kage med mousser, marmorering af glazer og spindelvævseffekt har jeg brugt en kendt opskrift fra Den store Bagedyst af Andrea Søllested. Mest for at være sikker på forholdene, mængder og udtryk. Det har givet en sikkerhed i teknikkerne, så jeg nu kan kaste mig ud i egne eksperimenter og udtryk.
Jeg arbejder videre med en kage og offentliggør en opskrift når jeg er tilfreds med resultatet.
Billeder fra første arbejde med kagen:




Kommentarer
Send en kommentar